News Ticker

Wat is het Trivos Nachttoernooi?
Het Trivos nachttoernooi is een volleybal nachttoernooi dat nu al meer dan 15 jaar plaats vindt. Het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Volleybal Nachttoernooi van Nederland, met vorig jaar zo’n 700 deelnemers. Het vindt plaats op zaterdag 21 december 2013 in Wijchen.

Inschrijven
We hebben dit jaar een andere manier van inschrijven. Voor teams met minimaal 6 Nevobo spelers (volleyballers die competitie spelen) is vanaf nu de inschrijving geopend! Voor alle andere teams gaat de inschrijving vanaf 10 november 2013 van start.

25+ poule
Ook is er dit jaar (bij voldoende belangstelling) een 25+ poule. Wil je hiervoor in aanmerking komen kun je dit aangeven in het opmerkingen vak bij het inschrijfformulier.

Locatie:
Het nachttoernooi is in sportcentrum Arcus in Wijchen. Zie www.sportcentrumarcus.nl voor een routebeschrijving en informatie over de sporthal.

Niveau
Er doen mensen mee met veel verschillende niveau’s qua volleybal, van mensen die nog nooit een volleybal aangeraakt hebben tot soms ere-divisie spelers. Daarom kan er in de hogere poules een aardig potje gevolleybald worden (daar doen veel spelers in mee van promotieklasse tot 2e divisie / B-league), maar het is en blijft een gezelligheidstoernooi. Daarom hebben wij de ‘minimaal twee vrouwen per team’ regel: wel zo gezellig!

Hoe werkt het
We volleyballen van 20.00 tot ongeveer 3.30. Na het volleyballen komt het feest; van 3.30 tot in de vroege uurtjes. Overigens is er ook tijdens het hele toernooi al een DJ en eigenlijk begint het feest dus al om 19.00! (de sporthal is vanaf 19.00 open).  Ook voor het nuttigen van een drankje en hapje hoef je niet te wachten tot na het toernooi in ieder geval! Zie ook de foto’s van vorig jaar, rechts op de pagina.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor 2013 is niet verhoogd: 65 euro per team. Het inschrijfgeld dient ook dit jaar van te voren overgemaakt te worden, instructies daarvoor ontvang je na het invullen van het inschrijfformulier per email. Na betalen is je inschrijving pas definitief.

Vragen?
Stuur dan svp een mail naar nachttoernooi@trivos.nl, of vul het contactformulier in. Hopelijk tot ziens op 21 december!