Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Verlies dames 1 Trivos in Deventer

Het zat erin afgelopen zaterdag tegen Avior Dames 1: een of meer punten mee naar Wijchen nemen, maar helaas viel het kwartje de andere kant op… Trivos verloor in Deventer met 3-1. De eerste set startten de teams gelijk op. Trivos liep meteen tegen een sterk blok van de tegenstander aan, maar kwam al snel op voorsprong. De dames speelden onbevangen en met mooi aanvalswerk. Opvallend waren de aces maar ook de vele servicefouten deze set. Trivos behoudt echter de hele set het voordeel en pakt de set met 16-25.

Hoe anders dan de eerste set verlopen de tweede en derde. Met dezelfde opstelling en de nodige wissels lukt het Trivos niet om in hun eigen spel te komen. In de tweede set tonen de dames veerkracht door na een fikse achterstand terug te komen, maar het wordt uiteindelijk 25-22. In de derde set komt Trivos als eerste op voorsprong en lijkt het even te lopen als in de eerste set en is de onbevangenheid terug. Toch geeft Trivos de voorsprong weg en eindigt ook deze set in 25-22.

De vierde set start coach Peter Groenen met een andere opstelling. Deze set verloopt wat rommelig en gaat geheel gelijk op. Beide teams knokken voor de winst en de rally’s zijn lang en spannend. Het wordt 23-23, maar daarna zorgen eigen fouten aan de kant van Trivos ervoor dat Avior de winst pakt met 25-23.

De dames (en coach) balen flink en zullen van de week hard aan de slag gaan om deze nederlaag van zich af te schudden. Voor eigen publiek speelt het team dan tegen Heyendaal DS 1.