Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trivos Heren 1 verstevigd koppositie

Waar deze week de concurrentie verloor pakte het Wijchense vlaggenschip vier belangrijke punten tegen Blauw Wit uit Oldenbroek.

Er werd zeer fanatiek en geconcentreerd begonnen. De harde sprongservices van Hugo Schaap waren onhoudbaar voor de tegenstander en ook Olav Nicolaes beloonde zijn basisplek met meerdere goede service series. Aan de buitenkant scoorde de sterk spelende Jasper Cobussen vrijwel alles en diagonaal Christian Daamen was een plaag voor de Blauw Wit defensie.

Set 1 en 2 werden zeer overtuigend gewonnen (25-16 en 25-14). In set drie kwam Trivos 5-0 achter, maar de Wijchense mannen herstelde dit zelf en deze set werd gewonnen met 25-20. Ook de vierde set begon Trivos slecht met een kleine achterstand. Wellicht verwachte coach David van Kasteren dat ook in deze set de basis 6 dit zelf weer recht zou trekken. Helaas leken de heren moegestreden en werd het spel te voorspelbaar. De wissels van Jelle Goijarts en Leon Hendriks Franssen kwamen te laat waardoor de set met 22-25 verloren ging.

Even balen dat de vierde set en daarmee het bonuspunt verloren ging, maar uiteindelijk heerste tevredenheid van opnieuw een overduidelijke overwinning en de voorsprong van 7 punten op de concurrentie.

Bekijk hier alle foto’s van de wedstrijd.