Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trivos Heren 1 verslaat nummer 1 BVC ’73

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Trivos de tweede thuiswedstrijd met als gast BVC’73 uit Barchem. Het dorpje Barchem ligt ergens 15 km ten oosten van Zutphen tegen de Duitse grens aan. Niet bepaald naast de deur en een rit van minimaal een uur lang naar Wijchen. Barchem win hun eerste twee competitiewedstrijden met 4-0 en staat daarmee nummer een in de competitie. Extra motivatie dus voor de heren van Trivos om 110% geven.

In de eerste set liepen de punten gelijk op voor beide teams. Er werd hard gewerkt waardoor er mooie rally’s ontstonden met uiteindelijk 3 setpunten voor de Wijchenaren. Helaas scoorden ze niet tijdig, en ook een wissel, passer loper voor passer loper, mocht helaas niet baten. Set 1 ging naar BVC’73.

Set twee begon Trivos sterk. De Wijchenaren toonden een hoger niveau vergeleken met set 1 en wonnen vrij gemakkelijk met 25-13.

Set 3 maakte BVC een wissel; de kleinste spelverdeler werd gewisseld voor een tweede kleine spelverdeler. En op de dia werd hun meest ervaren/lange speler neergezet. De gemiddelde lengte nam toe met 50%. Jammer voor BVC nam het overwicht niet toe met 50%. BVC maakte zeker gebruik van hun ervaren diagonaal en scoorde met mooie harde diepe ballen in het achterveld. Maar wederom waren de Wijchenaren sterk en met een goede verdediging, verdienstelijke aanvallen/blokjes op midden en snelle ballen op de buitenkant, ging deze set met 25-17 naar Trivos.

In Set 4 kreeg BVC het voor elkaar om meer druk te leggen op de Wijchenaren. Trivos hield echter de rug recht en nam de laatste set in beslag met een spannende 25-22.

De Wijchenaren tellen weer 4 punten bij op het huidige saldo en staan op nummer 3 met elf punten.

Bekijk hier alle foto’s van de wedstrijd.

Foto’s: Eline Nicolaes