Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terugblik op het Trivoskamp 2023

Afgelopen Hemelvaart was de Blokhut in Mill weer de uitvalsbasis voor het Trivoskamp. Het kamp stond dit jaar in het thema ‘Feestdagen’. De kinderen en de leiding hebben dat heel serieus genomen en van iedere dag een feestje gemaakt. Lees snel verder voor de kampreporten. Onderaan deze pagina vind je de link naar de foto’s en de aftermovie van het kamp!

TRIVOSKAMP REPORT – DONDERDAG

De kop is eraf! Onze mini’s zijn vanochtend vroeg aangekomen en al snel volgden de C’tjes en de B’tjes. Na een snelle fietstocht naar Mill werden de tassen uitgepakt en de bedjes opgemaakt. Met het thema Feestdagen, ging het vandaag overdag over het feest Carnaval! De leiding en kids hebben de mooiste pakjes uit de kast aangetrokken. Na een geweldig nieuw openingsspel hebben de kids de nieuwe leiding leren kennen.

De avond stond in het thema van Halloween. Het thema zegt het al, tijd om te griezelen! De mini’s hadden een ‘Happy Halloween spooktocht’ en liepen in stijl binnen en buiten het terrein. Na de spooktocht speelden zij dodende straal. Onze C’tjes werden gedropt in een dorpje naast ons kampterrein. Hier liepen zij een spannende tocht met moeilijke opdrachten. Na de dropping mochten zij plaats nemen bij het kampvuur voor een muziekspel. De B’tjes speelden een escaperoom en liepen ‘de’ spooktocht. Alle hersenen werden gekraakt en de emoties liepen hoog op bij de jeugd.

De eerste dag was super, wat hebben we genoten! Vandaag staat het geweldige zeskamp op het programma. Hier vertellen wij jullie morgen meer over. Tot morgen!

TRIVOSKAMP REPORT – VRIJDAG

Dag 2 zit er al weer op! Na een heerlijk ontbijt ging het zeskamp van start. De 13 verschillende teams streden in paasthema tegen elkaar. We hebben paastafels gedekt, paaseieren gehapt, eieren geschilderd en nog veel meer. Het team van ‘Hooikoorts Olav’ won het zeskamp en verdienden hiermee een prijs. Na een paar douchebeurten mochten we plaats nemen aan tafel en kregen we heerlijke (roze) pannekoeken. (Kokkies bedankt!)

Het avond programma stond namelijk in teken van Valtentijn! De mini’s speelden hier dan ook niets anders dan het spel hartendiefje! Hierna mochten zij lekker plaatsnemen bij het kampvuur voor een muziekbingo! Onze C kids startten de avond met een crazy bingo en speelden de all you need is love quiz. Ook de C ging het bos in om hartendieven te spelen. De B jeugd rende zich rot tijdens een valentijnspel. Hierna mocht de B dode straal spelen en namen zij plaats bij het kampvuur. We hebben een onwijs leuke dag gehad!

TRIVOSKAMP REPORT – ZATERDAG & ZONDAG

Zaterdag stonden we erg vroeg op… Er stond een drukke planning op de agenda! Na een heerlijk ontbijtje mochten we namelijk plaatsnemen in de zwembus en werden we weggebracht naar Oss. Eenmaal aangekomen bij Golfbad Oss kon het feest beginnen! Na wat heerlijke zwemuurtjes reden de mini’s alvast terug naar de blokhut voor de voorbereidingen van het avondprogramma. De C’tjes en de B’tjes mochten op pad in het centrum van Oss. Zij hadden hier vrije tijd en konden een spel spelen.

Het avondprogramma stond in het teken van de bonteavond en de disco. Nageltjes lakken, haren doen, outfitjes aan en dansen maar! Dankzij DJ Tim hebben we al onze dansmoves kunnen laten zien en een top avond beleefd!

Zondag stond in het thema van opruimen opruimen en opruimen! Na het ontbijt van een lopend buffet, speelden we nog het ‘Opzoutspel’. Tijdens dit spel kon alle leiding en een aantal B’tjes verder met opruimen. Dankzij ‘Gerrits Transport’ kwamen al onze materialen terug in de Arcus. Nogmaals dank dat zij ons konden helpen! We zijn super benieuwd naar al jullie verhalen. Namens alle leiding willen wij iedereen bedanken voor weer een top kamp! We hebben het weer super leuk gehad!

De foto’s en de aftermovie van het kamp vind je hieronder. Veel kijkplezier!