Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nieuwe bestuursleden Trivos stellen zich voor

Hallo Trivosleden,

Sinds 1 juli ben ik de nieuwe penningmeester van Trivos. Deze taak heb ik overgenomen van Ad de Laat. Hij heeft mij in de zomer tot aan de ALV goed geholpen, om alles over te dragen.

Gelukkig hoef ik deze omvangrijke taak niet alleen te doen! Jasper Cobussen zal de boekhouding voor mij doen en Marloes Stokman alles rondom contributie-inning. En om het ‘vak’ te leren, kan ik altijd een beroep doen op Erik Vermaat, die mij ondersteunt met het opstellen van de begroting, jaarrekening e.d. Ik ben te bereiken op het mailadres: penningmeester@trivos.nl, Marloes heeft een eigen emailadres: contributie@trivos.nl. Ik streef ernaar om een keer per week alle mail te lezen en af te handelen, danwel te beantwoorden.

Ik woon sinds 2009 in Wijchen, toen zat mijn dochter nog in mijn buik. Naast dochter Bente, heb ik nog een zoon Tobias en ben gelukkig getrouwd met Stefan. Ik volleybal ook sinds die tijd bij Trivos.

Binnen Trivos heb ik al verschillende rollen vervuld en ik heb nu ook weer zin in deze taak. Fijn dat het zo’n betrokken club is met super veel vrijwilligers! Samen maken we de vereniging, wat soms zo maar kan leiden tot mooie successen!

Hoi Trivos-leden,

Ik ben Bart Vermeesch, 37 jaar en kom oorspronkelijk uit Beuningen. Velen zullen mij mogelijk al kennen omdat ik tot afgelopen zomer bedrijfsleider was bij Sportcentrum Arcus. Tegenwoordig ben ik werkzaam voor de gemeente Arnhem. Daarnaast volleybal ik al jaren in H4 van Trivos en geef ik training & coach ik D8.

Vanuit mijn rol als voorzitter van de Vrijwilligers Commissie ben ik gevraagd om toe te treden tot het bestuur van Trivos, iets wat ik met veel plezier ga doen. Ik kijk er naar uit nu we weer lekker volle bak aan het seizoen zijn begonnen om mooie dingen met Trivos te gaan realiseren zoals mooie competitieprestaties en allerlei activiteiten voor de vereniging. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je me bereiken op bart@trivos.nl

Vriendelijke groeten,

Bart