Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meisjes C Trivos Nederlands Kampioen

Op zaterdag 8 april speelden drie jeugdteams van Trivos (MD, MC en MB) om het Nederlands Kampioenschap. Elk team streed tegen 7 andere teams van Nederland. Na een lange en spannende dag waren de meisjes C van Trivos het sterkste en werden ze de beste volleybalsters van Nederland! De meiden B behaalden een mooie derde plek en de meisjes D eindigden op de zevende plaats. 

De meisjes C begonnen tegen Dros-Alterno, dit werd gelijkspel 1-1 (25-14 / 20-25 voordeel voor Trivos). De volgende wedstrijd wist Trivos te winnen met 2-0 (25-14 / 25-11) van Sudosa-Desto en in de laatste wedstrijd tegen Havoc was een set (25-20) voldoende om eerste te worden in de poule. De tweede set kon Trivos vrij spelen, maar deze ging uiteindelijk naar Havoc met (20-25), waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel (1-1). De kruisfinale was tegen SV Dynamo. De meiden van Trivos waren in zo’n goede doen dat alles lukte en klopte. Hierdoor wisten ze de wedstrijd overtuigend te winnen met 2-0 (25-9 / 25-15). IN de finale stonden de meisjes weer tegenover Dros-Alterno waar ze de eerste wedstrijd in de poule gelijk tegen speelden. In de finale lieten de meiden van Trivos zien dat zij echt de beste zijn van Nederland. Ze wisten de wedstrijd met goed en mooi spel te winnen met 2-0 (25-17 en 25-19). TRIVOS MC IS NEDERLANDS KAMPIOEN

De meiden B hebben ook een topprestatie geleverd en werden derde van Nederland! De meiden begonnen tegen Sliedrecht Sport en dit werd een gelijkspel in het voordeel van Trivos (21-25 en 25-10). Daarna speelden de meiden tegen VC Sneek, ook dit werd een gelijkspel, maar dan in het voordeel van VC Sneek (17-25 en 21-25). De laatste poulewedstrijd tegen Rivo Rijssen wisten de meiden te winnen (25-20 en 25-6). De kruisfinale werd tegen het sterke Apollo 8 gespeeld en werd helaas nipt verloren (25-22 en 25-21). De meiden moesten hierdoor spelen om het brons en opnieuw tegen VC Sneek. Dit werd een erg spannende wedstrijd en er moest zelfs een derde set aan te pas komen. Uiteindelijk wisten de meiden de wedstrijd te winnen van VC Sneek in een derde set (25-23 / 19-25 / 15-7) en zij zijn nu 3e van NEDERLAND!

Trivos Meisjes D hebben een pittige dag gehad met veel weerstand, maar ze hebben met veel plezier en mooi gespeeld. Tegen SV Dynamo en Sudosa-Desto werd met 2-0 verloren en de laatste wedstrijd tegen Olhaco werd 1-1 in sets. De laatste set ging verloren met 24-26. De jonge meiden hebben zoveel mogelijk weerstand geboden. Het was helaas niet genoeg om bij de top 4 te eindigen. Maar de meiden mogen wel zeggen dat ze 7e zijn geworden van Nederland!