Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Heren 1 pakken vijf punten in eerste competitiewedstrijd

Het competitieseizoen is weer van start gegaan en de wedstrijdzaal van Sporthal de Arcus was weer gevuld met volleyballers en toeschouwers. Heren 1 mocht het opnemen tegen het jonge SV Dynamo heren 4 uit Apeldoorn als de nieuweling in de tweede divisie. 

Met als doelstelling om eigen spel te spelen en duidelijke afspraken te maken in het veld, begon Trivos enthousiast aan de wedstrijd. Erik Groenen kon zijn aanvallers prima vinden. Op de middenaanval bleek de uitdaging het grootst met een sterk blok aan Dynamo’s zijde.

Passes werden verzorgd en aanvallers pakten punten mee. De eerste, tweede, en derde set nam Trivos steeds wel een kleine voorsprong op Dynamo, maar de Wijchenaren hield het elke set erg spannend.

In set 3 werd zelfs een ruimte gecreëerd van bijna 10 punten verschil in het voordeel van Trivos. Maar met dit grote verschil kregen onze heren het niet voor elkaar om te scoren en de set vroegtijdig af te maken. Dynamo bleef consistent met hun service en vocht zichzelf terug de wedstrijd in. Na een spannende comeback van Dynamo stak Trivos heren 1 toch set 3 in zijn zak. Heel fijn!

Set 4 begon met een verrassingsopstelling en twee wissels, mede dankzij Coach David. Na de eerste 3 sets vol spanning, husselde David de rugnummers door elkaar en was hij even de kluts kwijt. In deze set liepen beide teams gelijk op, maar nam Dynamo de leiding. Toch werd het fataal voor Dynamo door de vele servicefouten die zij maakten en won Trivos heren 1 zijn eerste 4e set, en 5e punt van het seizoen.

Het was een goede start en een leuke kennismaking met het tweede divisieniveau. De MVP award goes out to diagonaal aanvaller Jelle Goijarts. Van verdedigen tot sterke rally passes en effectief scoren en blokkeren, hij deed het allemaal!

Bekijk hier alle foto’s van de wedstrijd.

Foto’s: Eline Nicolaes en Rob Jansen