Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CMV 6 naar de NOJK finaleronde: beste 8 van Nederland!

Wedstrijdverslag CMV 6

Wat voorafging… Vorige week donderdag tijdens de training donderdag basisspeelster Sara een enkelblessure, waardoor het onzeker was of ze erbij kon zijn. Echter kreeg het team vorige week zaterdag weer slecht nieuws dat Loïs ook door haar enkel is gegaan en hierdoor 3-6 weken uit de running ligt. Bij Sara viel het gelukkig mee en heeft ze dinsdag weer kunnen trainen. Helaas was Jade ziek geworden en is ze ook ziek gebleven en was er ook niet bij afgelopen zaterdag. Met het positieve nieuws van Sara kwam helaas weer iets anders op haar pad. Ze werd ziek woensdag…. Vrijdag leek het de goede kant op te gaan. Zaterdag dag voor het NOJK was ze toch nog steeds te ziek om mee te gaan.. Van de selectie van acht meiden zijn er drie afwezig (Sara, Jade en Loïs).

Dit betekent dat Madelon, Bente, Beau, Amber en Jette het met z’n vijven naar de halve finaleronde zijn gegaan.

1e poulewedstrijd: Tegen VV Utrecht 2-0 gewonnen (25-8 en 25-11)
2e poulewedstrijd: Tegen ZOVOC 2-0 gewonnen (25-14 en 25-14)
3e poulewedstrijd: Tegen Voltena 2-0 gewonnen (25-22 en 25-23)
Kruisfinale: Tegen Klaverblad HHC 2-0 gewonnen (25-14 en 25-16)

Zowel in de voorronde als de halve finaleronde hebben de meiden nog géén enkele set laten liggen!

Complimenten aan Amber Kersten om er ineens in de basis te staan en volledig mee heeft gedraaid tijdens de halve finale! Ook Jette heeft als wisselspeelster in vier sets haar puntjes meegespeeld! Mooi om te zien dat alle speelsters hebben gespeeld in de halve finale ronde!

Nu hoopt het team op 21 mei weer voltallig te zijn en mee te kunnen strijden voor het Nederlands Kampioenschap!

Wedstrijdverslag MC

Meisjes C gingen met vertrouwen naar de halve finaleronde. Echter was het onzeker of Felice kon gaan spelen i.v.m. een lichte blessure in haar heup en heeft de week voor het NOJK ook niet getraind. Ze heeft uiteindelijk wel kunnen spelen!

1e poulewedstrijd: Tegen Dynamo Tubbergen, wij wisten op voorhand dat dit de sleutelwedstrijd zou zijn en dit is uiteindelijk ook gebleken om de kruisfinale te behalen. Trivos was in geen goede doen deze wedstrijd. Met een achterstand van 2-12 tijdens de eerste set leek het al onmogelijk… Maar door de service beurt van Carine kwamen wij helemaal terug in de wedstrijd! Uiteindelijk kwamen de meiden zelfs op een voorsprong 17-16, maar dit bleek helaas niet voldoende te zijn en de eerste set werd met 23-25 verloren. De tweede set was er een opdracht de set winnen met ruimere set cijfers voor het onderlinge resultaat. Helaas kregen wij het niet voor elkaar en verloren de set ruim met 25-16.

Het was helaas toen al voor ons duidelijk, dat de onze kansen gespeeld waren. Het motto voor de rest van de dag is goed spelen en er een mooie dag van maken en laten zien wat we wél kunnen!

2e poulewedstrijd: Tegen Dash was een betere wedstrijd en werd ook overtuigend gewonnen met 25-8 en 25-18.

3e poulewedstrijd: De laatste wedstrijd was tegen SV Dynamo en hier moest een wonder gebeuren wilden de meiden nog kans maken op de kruisfinale en dan moest Dash daarna ook winnen van Dynamo Tubbergen. De meiden hebben goede weerstand kunnen bieden alleen was het helaas niet genoeg! De wedstrijd werd met 0-2 verloren (25-18 en 24-26).

Het NOJK avontuur hield voor NOJK MC helaas te vroeg op en was denken wij echt niet nodig geweest! De meiden mogen trots zijn dat zij bij de beste 24 teams van Nederland horen!

Wedstrijdverslag MB

1e poulewedstrijd: tegen Peelpush 2-0 gewonnen (25-19 en 25-21)

2e poulewedstrijd: tegen VOKO 1-1 gelijk (22-25 verloren en 25-20 gewonnen), onderling resultaat was beter! Dit kleine verschil in setpoints was het verschil voor een plek in de kruisfinale!

3e poulewedstrijd: tegen Sliedrecht Sport 0-2 verloren (18-25 en 20-25)

4e poulewedstrijd: tegen Volley Tilburg 2-0 gewonnen (25-14 en 25-17)

Kruisfinale: Was tegen SV Dynamo. Dit was op voorhand een erg sterk team met verschillende speelsters actief in de eredivisie en actief bij jeugd oranje. De meiden hebben gevochten, alleen was Dynamo echt te sterk voor onze Trivos meiden.

De wedstrijd werd met 0-2 verloren (12-25 en 25-17).

De meiden hebben erg goed gespeeld en mogen trots zijn op hun NOJK-avontuur! De meiden horen op dit moment gewoon bij de beste 16 van Nederland!

Wedstrijdverslag MA+

Net als CMV 6 en MC heeft MA+ ook wat afwezigen helaas binnen hun selectie. Eva Mulder was er helaas niet bij, omdat de data zijn verschoven vanwege corona en 16 april in principe de finaleronde zou zijn kon Eva er vandaag niet bij zijn! Door afwezigheid heeft Mayra de spelverdeelsters rol op zich genomen en het erg goed gedaan!

Maar er waren nog twee afwezigen door ziekte. Nienke (libero) en Ilse waren er helaas ook niet bij doordat ze flink de griep te pakken hadden gehad. Met een spelverdeelster (Mayra) die eigenlijk diagonaal speelt bij Dames 3 en geen libero ging MA+ met vol vertrouwen het de halve finale spelen!

1e poulewedstrijd: Tegen VC Polaris werd 0-2 verloren (20-25 en 25-18)

2e poulewedstrijd: Tegen DVO werd met 2-0 gewonnen (25-18 en 25-16)

3e poulewedstrijd: Tegen Sliedrecht Sport werd met 0-2 verloren (10-25 en 14-25)

De speelsters hebben uiteindelijk een mooie dag gehad en mooie wedstrijden gespeeld! Héél misschien als de selectie compleet was hadden ze het misschien gered om de kruisfinale te spelen om zich misschien te kunnen plaatsen voor de finale ronde.