Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bericht van onze voorzitter Suzanne Loermans

Beste leden, het wedstrijdseizoen zit er alweer even op en ook aan het trainingsseizoen komt langzaamaan een einde. Als het goed is, is iedereen voor de laatste paar trainingen gestart met trainen in de nieuwe samenstelling. Complimenten en dank aan de TC en alle huidige en toekomstige trainers. Hopelijk kan een ieder zijn of haar plekje snel vinden in de nieuwe teams. Via deze weg wil ik iedereen heel veel volleybalplezier voor deze laatste weken maar ook alvast voor het komende seizoen wensen.

Het seizoen is dan bijna ten einde, maar de activiteitencommissie zit gelukkig nog niet stil. Op 25 juni organiseren zij het bekende Trivos Buitentoernooi (elders in deze nieuwsbrief daar meer informatie over), ik heb er zin en hopelijk zie ik je daar!

Wat wel even stil komt te liggen is deze nieuwsbrief, de dames van de communicatiecommissie gaan genieten van een welverdiende zomerstop. Anke, Evi en Annemarie ontzettend bedankt voor alle leuke nieuwsbrieven (en het vervullen van allerlei andere communicatietaken) het afgelopen seizoen!

Voor wie ik niet meer zie in de sporthal, bij de beachvelden (die kunnen straks weer gereserveerd gaan worden!), het Buitentoernooi of gewoon in het Wijchense, ik wil je een hele fijne zomer wensen. Geniet en rust lekker uit. In week 34 starten de reguliere trainingen weer en hoop ik jullie allemaal weer in goede gezondheid te zien.

Sportieve groet,

namens het bestuur van Trivos,

Suzanne Loermans