Maas & Waal Volleybal Academie

Volleybalverenging Trivos heeft de noodgedwongen volleybalstop in verband met coronavirus gebruikt om te investeren in de toekomst. De vereniging heeft de Maas & Waal Volleybal Academie opgezet om ambitieuze jeugdspeelsters van 10 tot 16 jaar de kans te geven nog meer trainingsuren te maken. Het doel; het beste uit jezelf halen!

Vanaf september 2021 vinden de trainingen plaats in Sportcentrum Arcus in Wijchen. Gedurende drie blokken van ieder tien weken op zondag zullen de speelsters training krijgen van trainers die ernaar streven om het beste uit de speelsters te halen.

De Maas & Waal Volleybal Academie is op zoek naar ambitieuze speelsters van de toekomst!

Op zondag 11 juli 2021 staat een open training gepland waar talentvolle jeugd de kans krijgt om te laten zien wat zij in huis heeft. De speelsters van 10 tot 13 jaar (geboortejaar 2011 – 2009) trainen van 9:00-11:00 uur. De speelsters van 13 tot 16 (geboortejaar 2008 – 2006) trainen van 12:00-14:00 uur. Via het digitale inschrijfformulier kunnen speelsters zich aanmelden voor de open training.

Informatie

Er wordt getraind in drie blokken van 10 weken:

  • Blok 1 – september tot en met december (indoor)
  • Blok 2 – januari tot en met maart (indoor)
  • Blok 3 – april tot en met juli (beachen)

Er kan per blok aangemeld worden, maar ook voor twee of drie blokken. Het maakt hierbij niet uit voor welke blokken gekozen wordt.

De kosten zijn als volgt;

  • 1 blok €100,-
  • 2 blokken €180,-
  • 3 blokken €250,-

Lukt het niet mee te doen aan de open training op 11 juli, is dat geen probleem. Neem in dat geval contact op met chantal@trivos.nl, zodat je op een ander moment een training mee kan draaien.

Aanmelden

Aanmelden en betalen verloopt digitaal via onze website.

Klik hier om aan te melden voor de Maas & Waal Volleybal Academie