Vertrouwenscontactpersoon

Trivos vindt het belangrijk dat iedereen zich altijd veilig voelt tijdens en na het sporten. Zoek contact als je je (seksueel) geïntimideerd voelt tijdens het sporten, agressie of geweld ervaart, je niet veilig voelt of merkt dat iemand jou of anderen discrimineert. Wanneer een ander jou lastig valt met zijn of haar gedrag en je zelf niet meer weet hoe je de situatie op moet lossen, kun je contact opnemen met een vertrouwenscontactpersoon (VCP) van Trivos. De VCP kan je helpen te zoeken naar een oplossing. Soms kan de oplossing makkelijk zijn maar soms moet de VCP je doorverwijzen naar anderen die je professioneel kunnen helpen.

Leanne Vermaat en Paul van der Wens zijn de VCP´s van Trivos.

Leanne Vermaat

Mijn naam is Leanne Vermaat-van Kempen (37 jaar) uit Wijchen. Ik speel al sinds mijn 11e jaar bij Trivos. Momenteel in dames 4. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Mijn man en dochter spelen ook bij Trivos. Ik werk als teamleider bij Informatie Management in het Radboudumc.

Ik wil me graag inzetten voor een sociaal veilig sportklimaat, zodat alle leden met plezier kunnen sporten en zich daarbij veilig voelen!

Paul van der Wens

Ik speel bij Trivos in Heren 4 en ben scheidsrechter. Vader van 4 dochters, waarvan twee ook bij Trivos hebben gespeeld. Een veilige omgeving waarin iedereen tot zijn / haar recht kan komen vind ik erg belangrijk.

Download (PDF, 339KB)

Mocht je  geen contact willen opnemen met een VCP van Trivos, dan kun je ook nog contact opnemen met de VCP van de Nevobo (Nederlandse Volleybalbond):

Download (PDF, 1.24MB)

Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷

Ook Sportcentrum Arcus en Trivos hebben maatregelen genomen om te voldoen aan de protocollen van het RIVM en richtlijnen van NOC*NSF en Nevobo. Laten we er samen voor zorgen dat we ons hier aan houden.

Graag extra aandacht dat het niet de bedoeling is dat je als team tijdens een training of wedstijd gaat juichen of yellen. Bedenk met je teamgenoten een ludieke coronaproof oplossing om toch het teamgevoel te behouden.

Wij wensen alle teams veel volleybalplezier toe!