Lid worden?

Proeftraining

Is volleyballen iets voor jou? Kom dan eens de sfeer van Trivos proeven. Bij ons ben je altijd welkom om één of meerdere proeftrainingen te komen doen. Je hoeft pas na 3 trainingen te beslissen of Trivos echt iets voor jou is.

Lijkt dit je wat? Meld je dan hier aan.

Lid worden

Wanneer je na de proeftrainingen beslist lid te worden van Trivos kan je je inschrijven door het onderstaande formulier uit te printen en in te vullen:

Het ingevulde formulier dient ondertekend en als origineel in de Arcus in de brievenbus van Trivos gedeponeerd te worden. Ook kunt u er voor kiezen het op te sturen naar:

Volleybalvereniging Trivos
Campuslaan 14
6602 HX Wijchen

Download (PDF, 178KB)

Competitie

Als je naast trainingen ook competitie wil gaan spelen moet er een pasfoto naar de Nevobo gestuurd worden. Een van onderstaande opties kan hiervoor gebruikt worden:

Digitale pasfoto:

1.Het betreffende lid stuurt zijn/haar digitale pasfoto naar de ledenadministratie, ledenadministratie@trivos.nl, van de vereniging. De ledenadministratie koppelt deze digitale pasfoto aan het lidmaatschap van het lid in Sportlink en checkt de aanwezigheid en juistheid van de gegevens van het lid.

2.Mocht het betreffende lid niet de mogelijkheid hebben een foto digitaal te sturen, dan deze graag fysiek inleveren. De pasfoto in een envelop onder vermelding van naam, geb. datum en team in de brievenbus van Trivos in de kantine van de Arcus, t.a.v. Ledenadministratie. Indien men de foto graag retour wenst, graag een postzegel toevoegen, zodat deze geretourneerd kan worden.

De digitale pasfoto dient aan de onderstaande eisen te voldoen:

a. Het dient een actuele, goedlijkende pasfoto te zijn
b. Van voren genomen
c. Ogen goed zichtbaar
d. Kleurenfoto
e. Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
f. Resolutie 600×800 pixels
g. Verhouding 3×4
h. Bestandsgrootte 256 tot 512 kb