Historie

In 1956 werd de Wijchense Volleybal Club (WVC) opgericht, enkele jaren later gevolgd door ATLANTIC. In 1976 fuseerden deze verenigingen en ontstond TRIVOS.

Eind jaren 80 kende TRIVOS een bloeiperiode met 350 leden en speelden de 1e teams in de 2e divisie. Het verval van de teamsporten ging niet aan TRIVOS voorbij, met name de dames stopten in de jaren 90 massaal met volleyballen. Het ledenaantal liep sterk terug. De laatste jaren trekt het weer aan en zit TRIVOS weer op het niveau van de jaren 80; ongeveer 350 leden.
Het 1e damesteam speelt momenteel 3e divisie en het 1e herenteam 1e klasse.

Bovengemiddeld is de jeugdopleiding, sinds een aantal jaren het hart van de vereniging. Claudia van Thiel, Rick de Kleijn, Erik Groenen, Joëlle Vilé, Lieke Wouters en Sarah van Aalen zijn daar de bekendste voorbeelden van.

Mark Schouten

Voorzitter

Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 18 november 2020

- Momenteel zijn alle competities en toernooien tijdelijk stilgelegd. Voor 18+ wordt er beperkt doorgetraind. Jeugd en jongeren tot 18 trainen wel 'gewoon' door.

- De kantine blijft gesloten. Daarnaast is het ook niet mogelijk te douchen en zijn kleedkamers gesloten.

- Kom vlak voordat de training begint pas naar Sportcentrum Arcus en verlaat de hal zo snel mogelijk weer na afloop.

- Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt bij binnenkomst op en bij vertrek van de accommodatie een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen.