Toernooien in de regio


Groot Gemini Grastoernooi

De 5e editie van het Groot Gemini Grastoernooi staat er aan te komen!
Het 4 tegen 4 grastoernooi, georganiseerd door volleybalvereniging Gemini uit Elst, zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni 2019 op het Cool Nature veld te Elst.
Het toernooi zal duren van ±10.00 uur tot ±16.30 uur.

Ook dit jaar zal er worden gespeeld op twee niveaus: recreatief- en competitieniveau. Naast het toernooi zullen er ook leuke activiteiten worden georganiseerd voor kinderen, zoals een groot speelveld met leuke spellen, schminken en een springkussen. Bij het toernooiveld zijn stands aanwezig met eten en drinken. Verder wordt er dit jaar ook extra aandacht besteed aan het lustrum!

De gezellige toernooidag zal worden afgesloten met een hapje eten. Er zal een frietkar langs komen met voldoende frietjes en snacks! Hiervoor kun je je (tijdens het inschrijven voor het toernooi) via de website opgeven.

Teams kunnen zich inschrijven via www.gemini-elst.nl/gggt

Download (PDF, 205KB)


Buurt-Familie-Vrienden grasvolleybaltoernooi aan de Maas

Op zaterdag 13 juli organiseert volleybalvereniging Atalante in samenwerking met de Maasfeesten een grasvolleybaltoernooi voor beginners en gevorderden. Het toernooi wordt gehouden op een speciaal hiervoor geprepareerde graslocatie aan de Maas in Appeltern.

Teams, die bestaan uit minimaal 4 personen, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven. De wedstrijden starten rond 10:00 uur en rond 17:00 zijn de winnaars bekend. Tijdens en na de prijsuitreiking  kun je genieten van een breed aanbod van food-kramen, waar diverse horecaondernemers hun eetwaren aanbieden. Bovendien is er direct na de prijsuitreiking live-muziek en gaat het sportieve gedeelte over in een sfeervolle en feestelijke avond aan de Maas.

Inschrijven voor het toernooi is mogelijk in de categorieën Heren, Dames, Mix (maximaal 2 mannen) en Jeugd. Daarnaast kun je aangeven of je op het niveau Beginners of Gevorderden wilt meedoen. Teams moeten bestaan uit minimaal 4 personen; er wordt met 4 tegen 4 gespeeld.  Bij onvoldoende aanmelding kan de organisatie besluiten om poules samen te voegen.

Parkeren is geen probleem, dat kan op de speciaal ingerichte parkeerplaats. Ook voor douchemogelijkheden na de wedstrijden wordt gezorgd. Wie wil kan zelfs (met een eigen tent) blijven kamperen.

Ga naar www.atalantehorssen.nl/maasfeestenvolleybal voor meer informatie over het toernooi. Je kunt je team tot 20 juni inschrijven, maar vol is vol!