PR-Commissie

De PR-commissie van Trivos verzorgt de online en offline communicatie voor de club voor zowel externe doelgroepen als de eigen clubleden. We verzorgen de nieuwsbrief voor de leden, houden de website bij met nieuws en wedstrijdverslagen en delen dat via Facebook en Instagram. Onze Facebookpagina heet Trivos en ons Instagramaccount is @volleybalverenigingtrivos. Volg jij ons al?

We vertegenwoordigen alle leden van Trivos en zijn altijd op zoek naar leuke content om te delen voor onze socials en de nieuwsbrief. Wil jij een keer met je team in the spotlights staan? Heb je een leuke sponsoractie bedacht? Of gewoon een keigoede tip voor ons? Mail dan naar communicatie@trivos.nl, we horen graag van je!

De PR-commissie bestaat uit de volgende personen:

  • Evi Bosmeier (lid)
  • Anke Walraven (lid)
  • Annemarie Driessen (lid)
  • Erik Groenen (webmaster)
Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 18 november 2020

- Momenteel zijn alle competities en toernooien tijdelijk stilgelegd. Voor 18+ wordt er beperkt doorgetraind. Jeugd en jongeren tot 18 trainen wel 'gewoon' door.

- De kantine blijft gesloten. Daarnaast is het ook niet mogelijk te douchen en zijn kleedkamers gesloten.

- Kom vlak voordat de training begint pas naar Sportcentrum Arcus en verlaat de hal zo snel mogelijk weer na afloop.

- Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt bij binnenkomst op en bij vertrek van de accommodatie een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen.