Eerste teams Trivos verliezen uitwedstrijden

Na vier overwinningen op een rij en 16 ongeslagen sets liep Trivos Heren 1 afgelopen zaterdag tegen een nederlaag aan. In Tiel werd er met 3-1 verloren van Tivoc. Olav Nicolaes speelde nog wel een goede wedstrijd, maar over het algemeen werden er te veel persoonlijke fouten gemaakt. “We hadden allemaal moeite met de sterk variërende service van de tegenstander, en daardoor werd ons spel te voorspelbaar” aldus libero Tim Smit. Trivos staat nog steeds op een knappe 2e plaats en mag komende zaterdag in eigen huis aantreden tegen de nummer 5, Renswouw. 

Ook Dames 1 sleepte er helaas maar een setje uit tegen de nummer 2 Tornado Geesteren DS 1. Het was de eerste uitwedstrijd waarin Manon Ottjes mee ging nadat ze besloot terug te keren naar het eerste team op haar vertrouwde plek, de diagonaal. Hoewel Trivos goed speelde was de tegenstander op elk vlak een beetje beter en was er een hoge servicedruk met een sterk staand blok. Toch wist Trivos er in de laatste set de spanning in te houden en liep de puntentelling op tot 26-28, waarmee de Wijchense dames de set pakten. Zaterdag spelen de dames weer thuis, dan tegen SV Dynamo Apeldoorn DS 3, de nummer 4.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum ArcusMaatregelen per 6 november 2021
  • Vanaf zaterdag 6 november 2021 wordt bij de entree van Sportcentrum Arcus het coronatoegangsbewijs gescand in combinatie met legitimatie. Dit geldt voor 18 jaar en ouder.
  • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.

Klik hier voor meer informatie.