Coronamaatregelen per 6 november 2021

Tijdens de persconferentie van dinsdag 2 november zijn nieuwe maatregelen aangekondigd die per zaterdag 6 november in zullen gaan. Voor ons als vereniging betekent het dat er een coronatoegangsbewijs (+ geldige legitimatie) getoond moet kunnen worden door iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van Sportcentrum Arcus. Dit geldt voor, zowel de sporters als toeschouwers (ook ouders die kinderen binnen willen wegbrengen naar de training).

Komend weekend zal er om dit bewijs bij de ingang van de Arcus gevraagd gaan worden. Mogelijk kan dit voor enig oponthoud zorgen. Dus hou hier rekening mee.

Voor de spelers van 18 jaar en ouder die komend weekend een uitwedstrijd hebben, supporters en ouders die rijden en naar binnen willen, zal dit ook betekenen dat ze een coronatoegangsbewijs (+ legitimatie) moeten kunnen tonen bij de locatie waar ze te gast zijn. Dus vergeet deze niet mee te nemen.
Helaas hebben wij zelf weinig invloed op deze regels en maatregelen en zullen wij ons hier aan moeten houden.

Zie hieronder ter info het beleid vanuit Sportcentrum Arcus:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum ArcusMaatregelen per 6 november 2021
  • Vanaf zaterdag 6 november 2021 wordt bij de entree van Sportcentrum Arcus het coronatoegangsbewijs gescand in combinatie met legitimatie. Dit geldt voor 18 jaar en ouder.
  • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.

Klik hier voor meer informatie.