Heren 1 ijzersterk tegen Heyendaal HS 2

In de uitwedstrijd tegen het altijd sterke studententeam van Heyendaal speelde Trivos HS 1 een ijzersterke wedstrijd. Heel vlot wist Trivos een grote voorsprong in de eerste set te realiseren. Aan het einde van de set kwam Heyendaal toch weer langszij en wisten ze zelfs een aantal setpoints te verwerven. De coaching had twee time-outs en alle zes spelerswissels nodig om met 30-32 de eerste set over de streep te trekken.

De tweede en derde set waren met twee keer 17-25 overtuigend voor Trivos. Met uitblinker Enzo Webers en prima verzorgde spelverdeling van David van Kasteren was de basis voor de overwinning gelegd.

Met als inzet de volle winst in de vierde set werd het toch weer spannend, maar doorwisselend en met de nodige koelbloedigheid was de vierde set met 24-26 ook voor Trivos en gingen de volle vijf winstpunten mee terug naar Wijchen. Na deze winst staat het eerste herenteam op een mooie tweede plek in de lijst!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum ArcusMaatregelen per 6 november 2021
  • Vanaf zaterdag 6 november 2021 wordt bij de entree van Sportcentrum Arcus het coronatoegangsbewijs gescand in combinatie met legitimatie. Dit geldt voor 18 jaar en ouder.
  • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.

Klik hier voor meer informatie.