Steun Trivos: Doe mee met Rabo ClubSupport

Trivos doet mee met de jaarlijkse actie van de Rabobank om verenigingen en clubs te ondersteunen: Rabo ClubSupport. Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank heeft de mogelijkheid om op Trivos te stemmen. Trivos ontvangt van de Rabobank dan financiële steun, afhankelijk van de hoeveelheid stemmen die we krijgen. Stemmen kan van 5 tot en met 25 oktober eenvoudig via de Rabobank app op je telefoon of via onderstaande link (alleen als je inlogd bent).

Rabo ClubSupport (rabo-clubsupport.nl) (stemscherm)

Dus heb je een Rabobank-rekening en wil je Trivos ondersteunen? Stem dan snel!

Over Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven. Meer informatie vind je hier: https://www.rabo-clubsupport.nl/ 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum ArcusMaatregelen per 6 november 2021
  • Vanaf zaterdag 6 november 2021 wordt bij de entree van Sportcentrum Arcus het coronatoegangsbewijs gescand in combinatie met legitimatie. Dit geldt voor 18 jaar en ouder.
  • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.

Klik hier voor meer informatie.