Pegasus 2 klein maatje te groot voor Heren 1 van Trivos

Helaas zat er tegen de gedoodverfde kampioen afgelopen zaterdag geen stunt in voor het eerste herenteam van Trivos. Toch werd er een set gewonnen in sportcentrum Arcus en vertrokken de heren terug naar Nijmegen met slechts drie gewonnen sets.

De eerste set verloor Trivos ruimschoots met 12-25. Na wat omzettingen kon Trivos toch aanhaken en waren er zeker winstkansen in de tweede set. Toch ging deze set met 23-25 wederom naar Pegasus. Ook de derde set bleef Pegasus aan de goede kant van de score. Met 17-25 was deze set ruimschoots voor de gastheren en bleek de enorme aanvalskracht van Pegasus te machtig voor Trivos. Maar Trivos bleef strijden voor een beter resultaat en wist door de vierde set te winnen de tegenstander het eerste setverlies van het seizoen toe te brengen. Met 25-23 winst stelde Trivos een wedstrijdpunt veilig en kon het terugkijken op een wedstrijd van hoog niveau.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*