Feestelijk afscheid Mark Schouten

Op zaterdag 25 oktober hebben we onze oud-voorzitter Mark Schouten eindelijk in het zonnetje kunnen zetten om hem te bedanken voor zijn jarenlange voorzitterschap. Na acht jaar gaf Mark Schouten het stokje vorig jaar door aan Suzanne Loermans. Natuurlijk wilde Trivos dit niet stilletjes voorbij laten gaan…

Mark wenste als afscheid graag een volleybaltoernooi en dus plande Trivos dat in november 2020. Helaas kon dit door de coronamaatregelen niet doorgaan. Vandaar dat we Mark in de Arcus in het zonnetje hebben gezet. Na de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 hielden we samen met spelers, vrienden en familie een klein feestje in de kantine van de Arcus met muziek van DJ Koen. Natuurlijk was er een mooie speech van voorzitter Suzanne Loermans en werd Mark verrast met cadeaus, waaronder een moppenboek met moppen aangeleverd door Trivos-leden zelf. Gelukkig is dit afscheid niet definitief, want Mark blijft actief betrokken bij het kamp, het nachttoernooi en de vrijwilligerscommissie!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*