Heren 1 wint opnieuw

Afgelopen zaterdag speelde Trivos Heren 1 in Nijmegen uit bij Pegasus Heren 3. Uiteraard gingen ze voor de derde winst op rij van dit seizoen, maar de heren moesten dat wel doen zonder steraanvaller Leon Hendriks Fransen.

De eerste anderhalve set speelde Trivos een puike wedstrijd. Wat resulteerde in bijvoorbeeld een voorsprong van 10-1 en uiteindelijk in setwinst. Aan het einde van set twee slopen er door concentratieverlies fouten en onzekerheden in het spel. Alle zeilen bijzettend trokken de Wijchenaren ook de tweede set over de streep. De derde set ontstond er een ommekeer in de wedstrijd, die uiteindelijk door Pegasus werd gewonnen.

Na wat omzettingen in de opstelling was de vierde set goed voor winst. Met Jelle Goyarts voor Christiaan Daamen, Wouter Vliet op de buitenaanval en Olav Nicolaes op de middenpositie werd de vierde set soeverein gewonnen en blijft Trivos koploper. Komend weekend komt de gedoodverfde favoriet Pegasus 2 naar de Arcus. Trivos gaat er alles aan doen om het Pegasus lastig te maken en na drie overwinningen op rij ongeslagen te blijven.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*