Winst voor Heren 1 Trivos

Afgelopen zaterdag speelde heren 1 de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Aetos uit Arnhem. Voor H1 van Trivos was de vraag: “Waar staan we na corona en met drie nieuwe spelers in de selectie?” Spelers Wesley Aronds, Leon Franssen Hendriks en Christiaan Daamen zijn terug in het team. Het antwoord kwam afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen heren 2 van Aetos uit Arnhem…

Het team van Aetos bestaat uit zeer ervaren routiniers, die voorheen speelden in de 1e– en 2e-divisieteams van Aetos en voorgangers van deze fusievereniging. De eerste set verliep rommeling en stond in het teken van wennen en aanpassen. In de tweede set was er winst voor Trivos. Set drie ging nipt verloren, hoewel er wel winstkansen waren.

Leon sprak de woorden: “Dit wordt een vijfsetter”. Met David van Kasteren als setter op de plaats van Wesley kwam de ommekeer. Goed blokkerend en met gevarieerd aanvalsspel was de vierde set gelijk de beste. Bemoedigend was het spel van Enzo Webers (17 jaar). Als passer/ loper scoorde hij volop en mocht van de coach de hele wedstrijd blijven staan. De vijfde set moest de beslissing brengen.

In de vijfde set overleefde H1 maar liefst 4 keer een matchpoint van Aetos! Met 17-19 in de laatste set was de wedstrijd uiteindelijk voor Trivos. Met goed spel, koelbloedigheid en vooral de wil om te winnen! Reden te meer om een ‘gerstenatje’ te proberen en een colaatje voor Enzo.

Vraag beantwoord: Trivos gaat meedoen!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*