NK Beachvolleybal

In het weekend van 28 en 29 augustus was het NK Beachvolleyballen, waar ook een aantal Trivos meiden aan mee deden! Bij de meisjes onder 13 hebben vijf van onze meiden mooie prestaties neergezet. Carine en Matilda veroverden een mooie 2e plek, waarbij ze in de halve finale met 13-8 achterstand de set alsnog wisten te winnen met 13-15! Karlijn (Aetos) en Jasmijn verloren helaas in de halve finale van de NK kampioen, maar hebben ook een mooie 3e plek veroverd. Bente en Madelon pakten de 5e plek na, in een spannende wedstrijd, verloren te hebben van Matilda en Carine met 21-23.

Ook in de meisjes onder 15 hebben drie Trivos speelsters van de MB1 meegedaan. Tara, Mariette en Tess deden samen met partners van andere clubs mee. Na hard te hebben gewerkt verloren zij helaas de laatste wedstrijd om bij de beste 8 te komen.

Bij de meisjes onder de 17 heeft onze D1 speelster Norah meegedaan. Ze was samen een duo met Lynn (SV Dynamo). Helaas heeft ook Norah de laatste wedstrijd om bij de beste 8 te komen verloren. Deze wedstijd was tegen de uiteindelijke NK kampioen! Zelf verteld Norah: “In het weekend van 28 en 29 augustus heb ik meegedaan aan het open NK Beachvolleybal toernooi in Bilthoven. Dit was mijn eerste keer dat ik meedeed met het NK”.

“Op zaterdag hebben we poulewedstrijden gespeeld. Ondanks dat mijn beachmaatje en ik niet heel veel samen hebben kunnen oefenen, hebben we ons weten te kwalificeren voor de finalepoules op zondag. Deze dag stonden er ervaren beachduo’s tegenover ons. Ondanks dat we goed tegenstand konden bieden hebben we de poulewedstrijden verloren. Uiteindelijk zijn we als 10e geëindigd, een positie waar we toch wel blij mee zijn. Al met al een hele leuke ervaring!” Aldus Norah.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*