Gezellige opening volleybalseizoen in Arcus

Wat was het heerlijk om weer zoveel bekende gezichten te zien! Op zaterdag 11 september organiseerden we een spetterende openingsdag van het nieuwe volleybalseizoen in sportcentrum Arcus. Dat jong en oud niet konden wachten om weer lekker te volleyballen bleek wel, maar liefst 29 mini’s en 28 spelers uit de abc-jeugd meldden zich met een van hun ouders aan voor het ouder-kindtoernooi. Dat betekende een goed gevulde trainingshal met alle velden bezet. Er was goed te merken dat er lange tijd geen partijtjes waren gespeeld, zowel de kinderen als hun ouders deden fanatiek mee en gingen voor de winst!

In de middag was het tevens gezellig druk bij de eerste bekerwedstrijd van Dames 1 van het seizoen. Publiek was weer welkom en met inachtneming van de coronamaatregelen had iedereen een zitplaats om de dames te zien strijden. En strijden deden ze! Op een paar weken na is het een jaar geleden dat de dames een wedstrijd speelden voor publiek. Het team van coach Peter Groenen onderging in deze tijd een complete metamorfose. Speelsters vertrokken en met jong talent uit de eigen gelederen en versterking van buitenaf bouwde hij de afgelopen maanden een nieuwe en veelbelovende ploeg. Uitkomende in de 2e divisie moest dit kersverse team het voor de beker meteen opnemen tegen een team uit de 1e divisie; Dash dames 1. Door maar met 3 punten verschil in de vijfde set te verliezen zetten de dames van Trivos een knappe prestatie neer.

Om 17.30 uur volgde nog een demonstratie van rolstoelsport, waarbij diverse Trivos-leden uitprobeerden hoe het voelt om te sporten in een rolstoel. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*