We mogen de zaal weer in!

Het moment waar we allemaal zo lang op gewacht hebben is dan eindelijk daar, we mogen de zaal weer in! Hoe leuk we het beachvolleyballen ook vinden, iedereen verlangt er stiekem toch wel een beetje naar om gewoon weer als vanouds in de Arcus te gaan trainen. Deze week is het dan ook echt zo ver, elk team mag weer één keer per week binnen gaan trainen. Onderaan deze pagina staan schema’s voor de binnentrainingen en de trainingen op de beachvelden bij Sportcentrum Arcus

In de mail die iedereen heeft ontvangen kun je zien op welke dag en tijdstip jouw team is ingedeeld. Voor de teams die gepland staan voor het beachen op vrijdag of zaterdag is van het belang om zelf nog te reserveren via https://www.sportcentrumarcus.nl/arcus-beachvelden/. De teams die gepland staan voor het beachen bij de Arcus op dinsdag of donderdag hoeven niet te reserveren. Buiten deze gereserveerde tijden Trivos kan iedereen gratis een beachveld reserveren. Dat kan ook via bovenstaande link. Geniet nog van deze laatste maand trainen, want in juli ligt alles stil. Zorg dat je fit blijft want in augustus zullen waar mogelijk de trainingen weer beginnen!

Download (PDF, 151KB)

Download (PDF, 145KB)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*