Gezellig kamp ondanks beperkingen

Waar we eerst onze twijfels hadden, is gelukkig toch doorgegaan: het Trivoskamp 2021. Al was het niet het kamp zoals we het normaal kenden, het was zeker memorabel! Wat zijn we blij dat we alsnog zo’n mooi kamp hebben kunnen organiseren, als één van de weinige verenigingen zelfs! Elke dag stond er een programma klaar van 10:00 tot 17:00 uur en iedere avond had een andere subgroep een avondprogramma tot 23:00 uur.

Elk jaar kent het kamp een thema en dit jaar was dat: Grieken en Romeinen! Levend stratego, dodende straal, kampvuren, zeskamp, het paard van Troje bouwen, Ik hou van Grieken en Romeinen en nog veel meer andere spellen stonden dit jaar op het programma. Mooi om te zien hoeveel energie de kinderen hadden en wat waren ze dankbaar! Dat is precies waar we het voor doen.

We kijken terug op een origineel en ontzettend geslaagd kamp en we zijn heel blij dat we het op deze manier voor alle kinderen hebben kunnen organiseren. Ouders, bedankt voor jullie vertrouwen. We kijken uit naar volgend jaar en hopen dat we dan weer een mooi, traditioneel kamp kunnen neerzetten!

Nog een keer nagenieten? Dat kan! De foto’s van het kamp zijn hier te vinden.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*