Sarah van Aalen bij Volleyball Nations League

De Volleyball Nations League is op 25 mei van start gegaan in Italië. Sarah van Aalen, oud-speelster van Trivos, is als een van de spelverdelers opgenomen in de selectie van Bondscoach Avital Selinger. Samen met 17 andere dames speelt ze maar liefst 15 wedstrijden in bijna 4 weken tijd. Het toernooi vindt plaats in het Italiaanse Rimini, waar ze op dinsdag 25 mei de eerste wedstrijd wonnen met 3-0 tegen België.

Bondscoach Selinger zal tijdens het toernooi twee speelsters wisselen. In Rimini leeft Oranje in een strenge coronabubble.

Oranje reist op 21 mei met 18 speelsters af naar Italië. Op 5 juni keren Elles Dambrink en Annick Meijers terug naar Nederland om vervangen te worden door Florien Reesink en Nicole Oude Luttikhuis. Anne Buijs fungeert tijdens de VNL als aanvoerder van Oranje.

Bekijk hier de selectie en het wedstrijdschema: https://www.volleybal.nl/nieuws/selectie-volleybaldames-voor-volleyball-nations-league-bekend

Leave a comment

Your email address will not be published.


*