Naast beachen nu ook bootcampen in teamverband

Vanaf 3 maart mag iedereen tot en met 26 jaar buiten sporten in teamverband. Heel goed nieuws!

Trivos komt met een trainingsschema waarin duidelijk wordt wanneer teams trainingstijd krijgen op de beachvelden. Trivos heeft gekozen om dit trainingsschema vanaf 15 maart in te laten gaan, dan is het en wat langer licht en op deze manier kan alles goed geregeld worden. Tot die tijd kan iedereen tot en met 26 jaar in teamverband zelf een beachveld reserveren.

We hebben nog meer goed nieuws! Vanaf aanstaande donderdag 4 maart zal Hennie Visser iedere donderdag een bootcamp bij Sportcentrum Arcus verzorgen. Deze bootcamp is voor alle leden van 18 tot en met 26 jaar, reserveren is verplicht! Vanaf nu kan er een plekje voor donderdag gereserveerd worden, daarna zal iedere donderdag de reservering openstaan voor de donderdag daarop. De tijden waarop de bootcamp gegeven worden zijn;

  • 19.00 – 19.45 uur; drie plekken beschikbaar, je sluit dan aan bij dames 2
  • 20.00 – 20.45 uur; twaalf plekken beschikbaar

Aangezien de bootcamp buiten op stenen plaatsvindt is het handig om een fitnessmatje mee te nemen. Heb je deze niet, dan zijn meerdere handdoeken over elkaar heen ook een optie.

Voor het reserveren van een beachveld kun je op onderstaande link klikken;

Reserveren beachen

Belangrijk; 1 persoon reserveren is 1 veld; 2 personen reserveren is 2 velden.

Voor het reserveren voor een plekje bij de bootcamp kun je op onderstaande link klikken;

Reserveren bootcamp

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.