Trivos organiseert gezellige digitale pubquiz

Vrijdagavond 26 februari vond dé Trivos contact-blijven-tijdens-lockdown-kennis-QUIZ 🏐💚 plaats. Met meer dan 30 deelnemers was het een groter succes dan de AC van tevoren had verwacht. Een digitale quiz is inmiddels een vaak gebruikte formule, maar leden vinden het toch fijn om in contact te blijven en dit faciliteert de Activiteiten Commissie natuurlijk graag.

Ondanks dat de teams niks konden winnen was het fijn om elkaar weer even te ‘zien’ en vond er een heuse strijd plaats in de top 5. Voorzitter Suzanne presenteerde de Kahoot-quiz vol overgave en de winnaar was team Vloai (Lonneke uit dames 1 gefeliciteerd).

Hopelijk was dit de laatste digitale quiz die ‘nodig’ was en kan de AC zich gaan voorbereiden op het echte werk als de maatregelen dit toelaten. Geniet van de tijd bij elkaar en wat wel kan en hopelijk tot snel in sportcentrum Arcus!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.