Speuren en sporten in de carnavalsvakantie

Tijdens de carnavalsvakantie zijn er op dinsdag 16 februari en woensdag 17 februari twee activiteiten georganiseerd. Peter, Chantal en Astrid hebben voor de jeugd een speurtocht en bootcamp opgezet. Samen met wat andere begeleiders heeft de jeugd twee leuke dagen gehad!

Op dinsdag vond de speurtocht plaats. In groepjes liepen de deelnemers van de speurtocht samen met een begeleider een route rondom de Arcus. Tijdens de speurtocht kwamen de groepjes 11 opdrachten tegen die zij moesten uitvoeren. Tijdens het wachten op vertrek kon de jeugd spelen op het springkussen dat bij de Arcus was neergezet. Aan het einde van de speurtocht kregen alle deelnemers en begeleiders een beker warme chocolademelk en een worstenbroodje om op te warmen.

De bootcamp vond een dag later plaats. Na een korte warming-up werden alle deelnemers flink aan het werk gezet. In groepjes van 2 deden zij in totaal 15 oefeningen, bestaande uit onder andere balanceren, de wall-sit en sit-ups. De begeleiders die aanwezig waren zorgden voor wat motivatie. Het harde sporten werd veel afgewisseld met lol. Ook aan het einde van deze dag kregen alle deelnemers en begeleiders warme chocolademelk en een worstenbroodje.

Namens Peter, Chantal en Astrid veel dank naar de begeleiders die geholpen hebben tijdens deze twee dagen. Zonder hen was het organiseren van de activiteiten niet mogelijk geweest! Benieuwd naar wat foto’s van deze dagen? Kijk dan nog eventjes verder.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.