Meld je aan voor het Trivoskamp!

Als het door kan gaan vindt dit jaar voor de 37ste keer het Trivoskamp plaats. Sinds 1998 is oud-voorzitter van Trivos, Mark Schouten, betrokken bij de organisatie. “Het kamp voelde altijd als een cadeautje om de kinderen een leuke tijd te bezorgen,” zegt hij. Mark hoopt dan ook van harte dat we dit jaar weer naar Mill kunnen met z’n allen. Lees snel verder over de ideeën van de organisatie voor de editie 2021 voor als het kamp niet in de oorspronkelijke vorm door kan gaan.

De inschrijvingen zijn sinds kort open en dat is natuurlijk best opmerkelijk in een tijd dat we nog niet veel mogen met elkaar. “Natuurlijk houden we er rekening mee dat het kamp net als vorig jaar helemaal niet door kan gaan. Maar we werken ondertussen ook aan alternatieven, mocht er wel iets mogelijk zijn. Zo denken we aan het organiseren van dagactiviteiten per leeftijdscategorie zonder overnachtingen. Dat zullen dan ook alleen maar buitenactiviteiten zijn. We zijn hierin ook afhankelijk van de beheerder in Mill, als deze ‘nee’ zegt dan kunnen we helaas niets. Maar we houden moed en willen echt iets aanbieden, want het kamp is toch wel iets heel bijzonders en de plek is top. Wist je dat we totdat we in Mill neerstreken elk jaar naar een andere plek gingen op kamp? Totdat we in Mill kwamen en Paul Loermans tegen me zei: waarom blijven we hier niet? Het is echt iets voor volwassenen om elke keer naar een andere plaats te willen gaan. Voor kinderen maakt dat niet uit. Voor hen is juist fijn dat ze weten wat ze kunnen verwachten. Dat maakt het Trivoskamp elk jaar tot een fijne belevenis!”

Meer info over het kamp:

  • Het kamp zal ook dit jaar plaatsvinden tijdens Hemelvaart, van donderdag 13 mei tot en met zondag 16 mei.
  • De kampleeftijd is vanwege corona aangepast naar ‘tot en met 17 jaar’
  • Mocht het Trivoskamp door de Coronamaatregelen niet in de huidige vorm door kunnen gaan dan worden er als het mogelijk is alternatieven georganiseerd.  
  • Als het kamp volledig wordt geannuleerd, dan krijg je je inschrijfgeld terug.
  • Het is mogelijk het kamp te sponsoren, neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie.

Om ervoor te zorgen dat alle voorbereidingen goed uitgevoerd kunnen worden, verwachten we dat iedereen zich inschrijft vóór 31 maart 2021. Inschrijven kan via deze link!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.