Frank uit Heren 3 is ‘de gemiddelde Nederlander’!

Dankzij het CBS zijn er veel gegevens bekend over de gemiddelde Nederlander, maar niemand wist eigenlijk wie het was, want niemand had ooit de moeite genomen om hem of haar te vinden. Daarom besloot de tv-maker Albert Klein Haneveld die ene persoon die in alles gemiddeld is op te sporen.

Zijn zoektocht begint bij het volgen van kleine grijze auto’s die uit de Ikea komen rijden. Deze manier van zoeken blijkt helaas niet tot succes te leiden. Daarom besluit Albert het anders aan te pakken en gaat hij op bezoek bij data-analist Ed Kassen. Ed stuurt Albert naar de Hof van Hagevoort in Wijchen, de meest gemiddelde straat in Nederland. Door hier bij alle huizen een enquête af te nemen, wist hij zo de gemiddelde Nederlander te vinden.

En je raadt het nooit, maar dat is onze eigen Frank Jansen uit Heren 3! Met zijn 35-jarige leeftijd, vrouw, dochtertje, tweedehandsauto, bier als favoriete drankje, IKEA Family lidmaatschap, spijkerbroek en sneakers is hij benoemd tot de meest gemiddelde Nederlander! Met een orkest aan zijn deur en Prosecco erbij, kreeg hij deze titel uitgereikt. Lang genieten van de titel is er voor Frank niet bij, want met alle media-aandacht is hij eigenlijk nu al te bekend om nog de gemiddelde Nederlander te zijn…

Bekijk hier snel de aflevering:

https://www.npostart.nl/op-zoek-naar-de-gemiddelde-nederlander/27-02-2021/VPWON_1290522

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.