Even voorstellen: TC-lid Floor Berens

We hebben een nieuw lid bij de Technische Commissie. Floor Berens houdt zich sinds kort bezig met de dameslijn van D4 t/m D8 en de recreanten. Graag stellen we Floor aan je voor.

Floor staat al op het volleybalveld bij Trivos sinds ze zeven is. Op haar achttiende vertrok ze voor haar studie naar Nijmegen. Daar volleybalde ze verder. Eerst in een studententeam en later bij Pegasus. Sinds een paar jaar is Floor terug in Wijchen én bij Trivos. Ze speelt nu in D7, een team dat alleen competitie speelt. Naast het volleyen werkt Floor als GZ-psycholoog Kind en Jeugd en heeft ze een gezin met twee jonge kinderen. ‘Het is heel leuk hier weer terug te zijn en zoveel bekenden van vroeger te zien,’ vertelt Floor.

Toen Floor op de ALV hoorde dat er een vacature bij de Technische Commissie was, besloot ze zich aan te melden. ‘Het is fijn om iets terug te doen voor de club. Bij Pegasus heb ik ook bij TC gezeten en dat vond ik leuk om te doen. Ik ga me toeleggen op de teams van D4 t/m D8 en de recreanten. Kennismaken met de teams is lastig in deze tijd, maar ik heb al wel een mail gestuurd om mezelf voor te stellen en om wensen te inventariseren voor het volgende jaar. Zodra we weer kunnen trainen zal ik bij de teams langsgaan om de speelsters beter te leren kennen. Nu al kun je met je vragen bij mij terecht. Als er dus iets speelt in je team laat het me dan vooral weten. Misschien kan ik je helpen en anders kan ik je doorverwijzen naar iemand anders. De komende tijd gaan we binnen de TC ook weer aan de slag met ledenenquêtes en het voeren van gesprekken met trainers voor de teamindelingen van het nieuwe seizoen.”

We wensen Floor veel succes binnen de TC en zijn blij dat er weer een lijn vertegenwoordigd is zodat we steeds beter aandacht kunnen geven aan zowel de breedte- als de prestatielijn binnen Trivos.

Contact met Floor? floor@trivos.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.