Inschrijven Trivoskamp!

We zitten nu een tijdje in het nieuwe jaar 2021 en laten we hopen dat dit jaar wat meer goeds met zich meebrengt. Aangezien we de positiviteit erin willen houden, gaan we er vanuit dat het Trivoskamp 2021 gewoon doorgaat! Het kamp zal ook dit jaar plaatsvinden tijdens Hemelvaart, van donderdag 13 mei tot en met zondag 16 mei. Om ervoor te zorgen dat alle voorbereidingen goed uitgevoerd kunnen worden, verwachten we dat iedereen zich inschrijft vóór 31 maart 2021. Inschrijven kan via deze link! Verder hebben we ook een aantal punten die we graag met jullie willen delen:

⛺️ Zoals meerdere van jullie waarschijnlijk al weten, hebben we besloten om de kampleeftijd aan te passen vanwege corona. De voorgaande jaren mocht je tot en met je 18e mee op kamp. Maar we hebben ervoor gekozen om de leeftijd aan te passen naar ‘tot en met 17 jaar’

⛺️ Mocht het Trivoskamp door de Coronamaatregelen niet in de huidige vorm door kunnen gaan, gaan we ons best doen om een alternatief kamp in afgeslankte vorm te organiseren. De kosten hiervoor zullen naar verhouding aangepast worden

⛺️ Aangezien we in onzekere tijden leven, beloven we dat jullie het inschrijfgeld voor het Trivoskamp terug krijgen, zodra het kamp volledig geannuleerd wordt

⛺️ Dit jaar introduceren we iets nieuws: er zal een mogelijkheid tot sponsoring voor het kamp komen. We willen de kamp kosten zo laag mogelijk houden en daarmee ook de bijdrage van de ouders. Elk extra bedrag is van harte welkom en kunnen we goed gebruiken voor lange termijn investeringen of om een keer extra uit te pakken!

Wij houden de moed erin en hopen dat we dit jaar weer een top kamp kunnen organiseren. We zien graag alle inschrijvingen tegemoet! 👀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*