Even voorstellen: de sponsorcommissie

De afgelopen maanden hebben we elke keer een van de commissies van Trivos aan jullie voorgesteld. Deze keer is het de beurt aan de sponsorcommissie. Wat doet deze commissie precies en kan eigenlijk iedereen een sponsor worden?

De sponsorcommissie van Trivos probeert bedrijven te koppelen aan onze vereniging. Deze bedrijven geven dan een bepaald bedrag aan Trivos en in ruil daarvoor zorgt Trivos voor zichtbaarheid van het bedrijf. Zo staat het logo van het bedrijf op de kleding van een team en daarnaast ook op een bord dat opgesteld wordt tijdens de wedstrijden van de eerste en tweede teams van onze club. De sponsorcommissie bestaat momenteel uit vier mensen, Stefanie Beekers, Femke Rongen, Manon Ottjes en Rob Toonen. Zij proberen de sponsors ook actief te betrekken door hen bijvoorbeeld uit te nodigen om wat wedstrijden te komen bekijken onder het genot van een hapje en drankje. Daar zullen ze ook andere sponsoren van onze club tegen komen. Wie weet komt er wel weer een leuke zakelijke samenwerking uit!

Iedereen kan sponsor worden van onze club. Trivos biedt namelijk een aantal pakketten aan. Zo zijn er goud-, zilver- en bronspakketten en niet te vergeten: de vrienden van Trivos. Iedereen die onze club een hart onder de riem wil steken, kan een vriend van Trivos worden. Je hoeft dus geen ondernemer te zijn.

Ondanks de lastige tijd nu met corona, is de commissie met een aantal nieuwe contracten bezig. We hebben bijvoorbeeld Yoast al aan weten te trekken. En vraag je je af hoe we nu aan die sponsoren komen? Gewoon door een belletje, mailtje of er even langs te gaan en hen persoonlijk te benaderen. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen we hen uit wat we vragen en wat we ze ervoor terugkrijgen.

Dus weet jij iemand die graag zijn of haar logo op de teamkleding van een van onze teams wil of vriend van Trivos wil worden, laat het ons weten! En als het straks weer mag: je mag ons ook gewoon in de hal aanspreken!

We hopen dat jullie veel naar ons op zoek zullen gaan!

Groeten,

De sponsorcommissie,

Stefanie, Femke, Manon en Rob

Leave a comment

Your email address will not be published.


*