Buiten trainen voor de mini’s

Binnen trainen is nu even niet mogelijk. Gelukkig voor onze mini’s hebben de trainers snel de hoofden bij elkaar gestoken en voor onze jongste volleyballers een alternatief bedacht.

Niveau 5 & 6

Iedere zaterdag trainen de jongens en meisjes van niveau 5 en 6 van 10:00 tot 11:00 uur buiten. Uiteraard eerst met een goede warming-up, om vervolgens aan de slag te gaan met de bal. Op de locatie waar de leden trainen is een skatebaan aanwezig, hier doen ze ook spelletjes op! In het begin vond iedereen het wel een beetje gek, het yellen in het park, maar het bevalt goed! Ondanks dat volleybal een binnensport is, is het nu heel fijn om elkaar in ieder geval weer te zien en te sporten.

Niveau 2 & 3

De niveaus 2 en 3 hebben afgelopen zaterdag voor de tweede keer een uurtje buiten getraind bij een wijkcentrum. Het is wel een beetje koud, dus voor iedereen een tip om jezelf dik aan te kleden en handschoenen aan te doen. Van het sporten krijg je het natuurlijk warm, dus dan kun je een laagje uit doen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.