Trivos Bingo Night groot succes!

Op 19 december 2020 vond de 1e editie van de Trivos Bingo Night plaats! Ondanks het grote succes hoopt de organisatie, en waarschijnlijk de hele vereniging plus Wijchense jeugd, dat dit tevens de laatste editie zal zijn. Normaal zouden er meer dan 100 teams meedoen aan het nachttoernooi, maar nu deden er 135 deelnemers mee aan de bingo.

Dit waren uitsluitend Trivos-leden, samen met vrienden en/of huisgenoten. Alsnog een groot aantal deelnemers dus. Dit keer zaten ze echter thuis voor de laptop waardoor het een drukke bedoeling was in de ZOOM-meeting van DJ Ronnie! Deze DJ was aangehaakt zodat de organisatie ook mee kon doen aan de avond, maar vooral omdat Ronnie zorgde voor veel leuke en foute hitjes tijdens de bingo!

De avond werd (digitaal) geopend door onze voorzitter die alle leden toesprak door middel van een gedicht. Tussen de bingokaarten door werd er nog een pubquiz gespeeld waarmee kaartjes gewonnen werden voor het nachttoernooi van volgend jaar.

Uiteraard is een Bingo-avond niet compleet zonder een borrel en lekkere hapjes. Er werden veel borrelboxen besteld via TheGoodMood van Trivos-lid Daisy, een mooie samenwerking dus!

De organisatie van de Bingo Night was super tevreden over het verloop van de avond en hoopt dat de leden dit ook vonden. Wij wensen iedereen een gezond en gezellig 2021 toe en alle prijswinnaars ontvangen zo snel mogelijk hun prijs zodat ze deze kunnen consumeren wanneer Sportcentrum Arcus weer open mag!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*