Nieuwjaarswens van het bestuur

Lieve leden,

Zo, wat hebben we toch een gek jaar achter de rug! Enorm vereerd ben ik dat ik vanaf 1 september jullie voorzitter mag zijn maar helaas hebben we elkaar niet zoveel gezien als ik gehoopt had. Corona gooide namelijk flink roet in het eten.

Niet alleen op volleybalgebied natuurlijk, in sommige gevallen kan dat slechts een bijzaak zijn. Vele leden zullen ook zeker in hun privésituatie de nodige gevolgen ervaren hebben. Via deze weg wil ik iedereen heel veel sterkte wensen met de directe en indirecte negatieve gevolgen van het coronavirus. Helaas bracht 2020 nog meer treurige momenten en hebben we, naar ons weten, van twee oud-leden afscheid moeten nemen. Frits Grim en Annefleur Botterham zijn er helaas niet meer en wij wensen iedereen hier veel sterkte mee. Ook moesten vele leden van ons afscheid van een dierbare nemen, wat in deze tijd extra lastig is.

Gelukkig waren er ook veel mooie momenten. Naar weten van het bestuur zijn dit jaar Michiel Duijff, Matthijs Lievestro, Beer Brandenburg en Stephan de Groot (weer) vader geworden. Daarnaast verwachten Mandy en Jasper en Maruschka in 2021 ook een kleintje. Proficiat! We hopen deze kinderen over een aantal jaar natuurlijk als lid te verwelkomen. Volgens mij zijn dit er echter veel meer. Mocht je horen van een verdrietig of heugelijk feit van een van onze leden neem dan contact op met Miryam van Kempen-Boerakker of iemand van het bestuur. Dan zorgt Miryam namens de Lief&Leed voor een passend kaartje.

Nu, vol goede moed, op naar 2021! Een jaar waarin we hopelijk weer veel op het veld mogen staan. Verder gaat het bestuur dit jaar aan de slag met verbinding en herkenning. Hopelijk weet iedereen over een tijdje wie, waarvoor verantwoordelijk is en hoe je deze persoon kunt bereiken. Daarnaast hebben we tijdens de laatste ALV een werkgroep gevormd voor een aanvulling op het beleidsplan. Deze mensen ontvangen op zeer korte termijn een uitnodiging en hopelijk wordt dit een gedragen beleidsplan.

Tijdens de laatste ALV hebben we als vereniging gekozen om  steeds professioneler  te worden. Sinds 1 december hebben we hiervoor ondersteuning van Chantal van Wamel.  We gaan samen met Chantal  ook een slag  bij de breedtelijn senioren en jeugd slaan.

Mooie plannen voor een mooi jaar. Via deze weg wil ik iedereen een heel sportief, gezond en liefdevol 2021 wensen.

Namens het hele bestuur,

Guido, Miriam, Marit, Ton, Maartje, Ad en Suzanne

Met vriendelijke groet,

Suzanne Loermans

06 504 312 50

Leave a comment

Your email address will not be published.


*