Nieuwjaarsgroet van verenigingsondersteuner Chantal

Lieve leden van Trivos,

Allereerst hoop ik dat jullie leuke, gezellige en sfeervolle kerstdagen hebben gehad met familie en/of vrienden en dat jullie 2021 op een goede manier begonnen zijn. Wellicht met lekkere oliebollen, champagne en de sportieve wensen dat we weer snel mogen volleyballen.

Vanaf 1 december 2020 mag ik mijzelf verenigingsondersteuner van Trivos noemen. Een baan waar ik erg veel zin in had, ondanks de ‘valse start’ door de corona. Helaas heb ik daardoor nog vele leden niet kunnen ontmoeten of spreken. Hopelijk hebben veel leden mij al wel in de zaal zien lopen toen we nog mochten trainen. De plannen die ik had gemaakt voor de kennismaking met de teams en trainers moeten we helaas even opschuiven tot we weer mogen trainen. Maar ik hoop van harte dat je (leden, trainers en ouders) mij toch mailt, appt of belt als je iets bij mij kwijt wilt. Daar ben ik immers voor, dus maak er gebruik van zou ik zeggen! Chantal@trivos.nl of 06-21426573

De 1e stappen zijn inmiddels gezet. Er is een whatsappgroep aangemaakt met de trainers of een contactpersoon van ieder team. Zo kan ik makkelijk en snel communiceren met de trainers. Binnenkort volgt er ook een whatsappgroep met contactpersonen (spelers) van de teams. Op deze manier kan ik makkelijk informatie naar de teams communiceren. Daarnaast hebben we snel proberen te handelen toen de tweede lockdown werd aangekondigd. De beachvolleybalvelden zijn weer opgebouwd zodat er in de kerstvakantie en nu toch gevolleybald kan worden. Dank aan de mensen die hieraan hebben bijgedragen! Voor de jeugd tot en met 17 jaar is het extra leuk. Zij mogen immers nog in groepen volleyballen. Zo konden zij in de vakantie toch nog iets doen! Voor de senioren geldt helaas de regel dat zij slechts één tegen één kunnen spelen. Maar in ieder geval is dat al iets!

Ik hoop dat we allemaal snel de zaal in mogen en dat ik dan verder kennis kan maken met de teams en leden. Zodra we de zaal in mogen zal er gewerkt worden met presentielijsten. Deze lijsten hebben de volgende voordelen; als vereniging krijgen we inzicht in de opkomst bij trainingen, de groepsgrootte bij de trainingen en dit geeft inzicht in welke trainers wij ondersteuning kunnen aanbieden.

Voor nu zeg ik: ‘stay strong, zorg goed voor elkaar en blijf vooral in beweging’. Een wandeling maken in het bos, een paar fitheidsoefeningen of een stukje fietsen. Het kan allemaal geen kwaad in deze tijd!

Sportieve groet,

Chantal

Leave a comment

Your email address will not be published.


*