Interne jeugdcompetitie

Aangezien de wedstrijden niet meer door konden gaan vanwege de corona-maatregelen, besloot Trivos een interne competitie te starten zodat de jeugd toch nog lekker kon volleyballen.

Alle ABC-jeugd onder de 18 kon zich inschrijven in twee- of drietallen. Er deden wel 37 teams mee met in totaal 95 deelnemers, kortom een groot succes!

Er waren drie poules: Topvolley, World Series en Superliga. Iedere zaterdag waren er twee à drie wedstrijden van twee sets tot de 25 punten. Op zaterdag 1 en 12 december zijn er al twee speelrondes geweest. Helaas moesten de derde en de vierde speelronde worden afgelast door de nieuwe maatregelen, maar die komen er nog aan als de jeugd weer mag sporten! De winnaars van alle poules kunnen ook nog een medaille winnen!

Bekijk hier de foto’s van de tweede speelronde.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.