Géén binnensport tot en met 19 januari 2021

Beste Trivos-leden,

Helaas helaas, maar zoals onze minister-president Rutte op maandagavond 14 december 2020 heeft aangegeven in zijn toespraak, gaan vanaf deze dag om 00.00 uur alle sporthallen dicht tot en met in ieder geval dinsdag 19 januari. Op dinsdag 12 januari komt er een persconferentie waarin meer duidelijk wordt over een eventuele versoepeling. Dit betekent helaas geen laatste trainingen voor de kerst en we zullen de trainingen per direct moeten stopzetten.

In de maatregelen is aangegeven dat buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan en dat zij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden. Uiteraard gaan we ons best doen hier een leuke invulling voor te bedenken! We bekijken de mogelijkheden om te gaan trainen in Niftrik of op een andere locatie. Het alternatief dat we kunnen aanbieden, zal echter pas in het nieuwe jaar zijn. We proberen het zo te regelen dat we vanaf 4 januari kunnen starten, maar het kan ook zijn dat het later wordt. Als een van jullie ideeën heeft, dan horen we deze uiteraard graag!

Voor de senioren is het helaas even niet meer mogelijk om te trainen. Heel erg jammer, want we waren net gestart met het trainen in groepjes van 4 personen. Volgens mij was dat voor sommigen echt even een fijne uitlaatklep. Wij wensen jullie namens Trivos alle gezondheid toe, eet niet te veel oliebollen en appelbeignets 😉 en we hopen jullie snel weer te kunnen zien in de sporthal.

Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen, een goed uiteinde van 2020 en dat 2021 een sportiever jaar mag zijn, waarbij we weer lekker kunnen ballen en elkaar weer kunnen zien.

Sportieve groet,

Bestuur Trivos

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.