Trainen voor volwassen vanaf 19 november weer beperkt mogelijk

De huidige ontwikkelingen omtrent Covid-19 bieden gelukkig weer wat ruimte in ons trainingsschema voor volwassenen.
Vanaf 19 november 2020 zullen we in beperkte vorm onze trainingen hervatten. Een schema hiervoor is hieronder te vinden.

Belangrijke informatie hierbij:

  • Elk team is ingedeeld om 1 of 2 keer per week één uur te trainen (afhankelijk of je normaal 1 of 2 keer traint).
  • Per veld mogen 4 personen trainen. Elk team heeft twee velden. Er mag niet gewisseld worden tussen de velden. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor een verdeling per avond.
  • Mocht de trainer, training willen komen geven dan mag dit. Graag zelfs. De trainer moet wel buiten het veld blijven.
  • Gedurende de gehele training houden alle leden 1,5 meter afstand. Dit vraagt creativiteit in de te bedenken oefeningen.
  • Houd je altijd aan de geldende regels van het RIVM en de Arcus. De regels van het RIVM kun je overal vinden en de regels van Arcus tref je bij binnenkomst aan.
  • Mocht je vragen hebben over de geldende regels dan kan je contact opnemen met Suzanne Loermans (suzanne@trivos.nl – 06-50431250)
  • Om zo min mogelijk contactmomenten te creëren stoppen sommige jeugdteams 5 minuten eerder. Iedereen verlaat altijd tijdig de sporthal. Niemand komt te vroeg naar de sporthal. Buiten is geen plek om bij te kletsen.

Het bestuur en de TC zijn erg blij dat we langzaam en in beperkte mate weer kunnen beginnen. Dit kan echter alleen als iedereen zich aan de geldende regels houdt. Wij vertrouwen hier ten zeerste op.

Klik om toegang te krijgen tot Training-4-leden-per-veld-definitief.pdf

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.