Trivos nieuwsbrief november 2020

Vanaf deze maand verschijnt er iedere maand een splinternieuwe nieuwsbrief! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe content voor de nieuwsbrief of onze socials. De nieuwsbrief vertegenwoordigt alle leden van Trivos, dus wil jij een keer met je team in the spotlights staan? Heb je een leuke sponsoractie bedacht? Of gewoon een keigoede tip voor ons? Mail dan naar communicatie@trivos.nl, we horen graag van je!

De ledenadministratie is hard aan het werk om alle veranderingen te verwerken en gegevens up to date te maken. Dit vergt enorm veel tijd, dus er bestaat een kans dat enkele leden de nieuwsbrief nog niet juist ontvangen hebben. Hoor je dit terug van een lid? Stuur dan vooral de nieuwsbrief door!

Bekijk hier online de Trivos nieuwsbrief van november 2020.

De volgende nieuwsbrief verschijnt op 7 december. Stuur ons voor 30 november een mailtje met jouw content, dan zorgen wij dat jij in de nieuwe nieuwsbrief staat! Evi, Anke en Annemarie van de PR & Communicatie Commissie

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 18 november 2020

- Momenteel zijn alle competities en toernooien tijdelijk stilgelegd. Voor 18+ wordt er beperkt doorgetraind. Jeugd en jongeren tot 18 trainen wel 'gewoon' door.

- De kantine blijft gesloten. Daarnaast is het ook niet mogelijk te douchen en zijn kleedkamers gesloten.

- Kom vlak voordat de training begint pas naar Sportcentrum Arcus en verlaat de hal zo snel mogelijk weer na afloop.

- Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt bij binnenkomst op en bij vertrek van de accommodatie een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen.