Nadere kennismaking met voorzitter Suzanne Loermans

Zelf heeft ze het gevoel ‘al haar hele leven lid van Trivos te zijn’, samen met een groot deel van haar familie. Sinds september van dit jaar staat ze niet alleen op het veld, maar is ze ook onze nieuwe voorzitter. Wie is Suzanne Loermans en wat wil ze Trivos brengen?

In het dagelijks leven staat Suzanne voor de klas bij het Maaswaalcollege in Wijchen. “Ik ben docent wiskunde en geef les in de onderbouw op beide locaties van het Maaswaalcollege. Ik woon in Wijchen, vlakbij de Arcus. Ik ben inderdaad voor mijn gevoel altijd al lid van Trivos. Mijn vader en zus volleyballen ook en aan mijn vaders kant van de familie volleybalt of volleybalde zo ongeveer al zijn neven. Bij Trivos, maar ook bij andere clubs op hoog niveau. Zelf speel ik nu bij dames 5 en daarnaast tennis ik. Verder vind ik puzzelen leuk, zowel legpuzzels als boekjes en een echt guilty pleasure is mijn muzieksmaak. Zo kan ik ontzettend goed Andre Hazes jr. nadoen, al denken sommige mensen daar anders over…”

Club voor iedereen

Suzanne voelt zich enorm verbonden met de club. “Trivos gaat me aan het hart en ik wil graag dat het goed met de club gaat. Dit is een van de redenen geweest om me kandidaat te stellen als voorzitter,” vertelt ze. “Daarnaast houd ik ervan om dingen te organiseren en kwam deze vacature op het juiste moment voor mij. Ik heb er heel veel zin in om mijn steentje bij te dragen en hoop ook veel te leren. Als voorzitter wil ik me hard maken voor iedereen bij Trivos. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gezien voelt en wil ik graag de afstand tussen mensen verkleinen, ook tussen het bestuur en de leden. Ik zou graag willen dat meer mensen elkaar kennen. Trivos moet een plek zijn met een gemoedelijke sfeer waar je je thuisvoelt.”

Ontwikkelen op alle niveaus

Het er voor iedereen willen zijn uit zich ook in de professionaliseringsslag die Trivos heeft ingezet. “We zijn bezig met het werven van een combinatiefunctionaris. Deze zal ons gaan helpen zowel de prestatielijn als de breedtelijn verder te ontwikkelen. Achter de schermen zijn we verder ook bezig met een aantal verbeteringen. Als eerste ons digitale archief. Dit jaar werken we voor de contributie voor het eerst met een automatische incasso in acht termijnen. We hebben iedereen meteen gevraagd zijn persoonlijke gegevens te controleren op het formulier. Zo is straks de ledenadministratie weer helemaal op orde. We werken ook aan het nieuwe beleidsplan voor de komende vijf jaar. Dat zal in lijn liggen met het huidige plan, maar uiteraard wel in de tijdsgeest, waarin we rekening moeten houden met zaken als corona.”

Leden verbinden

Het bestuur introduceerde ook deze nieuwsbrief. Suzanne: “We hopen dat de nieuwsbrief gaat bijdragen aan het gevoel dat je erbij hoort bij Trivos. Juist in deze bijzondere tijd waarin we nog te maken hebben met corona, is het zo belangrijk om de verbinding te houden met elkaar. Ik hoop dat we die verbinding en beleving weten vast te houden en natuurlijk dat we snel weer kunnen volleyen en we elkaar weer kunnen zien in het echt.”

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.