Corona meldpunt voor Trivosleden

Helaas blijft het coronavirus nog steeds actief in Nederland en ontkomt ook Trivos hier niet aan. Heb je vragen over hoe om te gaan met de richtlijnen of ben je positief getest? Dan vragen wij jullie hiermee naar Suzanne Loermans (06 – 50 43 12 50 of suzanne@trivos.nl) te gaan.

Verder willen we iedereen op het hart drukken om voorzichtig te zijn, denk aan je eigen en aan andermans gezondheid. Blijf thuis bij klachten of als een gezinslid koorts heeft of positief getest is. Beste leden, hopelijk kunnen we allemaal nog lang in goede gezondheid met elkaar sporten.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.