Volleybalvereniging Trivos gaat voor verbinding

Met een opkomst van meer dan 100 leden vond op 1 september 2020 bij Volleybalvereniging Trivos de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Een betere start kon de nieuw gekozen voorzitter Suzanne Loermans zich niet wensen. Het belangrijkste wat ze in haar periode als voorzitter voor elkaar wilt krijgen is namelijk verbinding, zowel tussen jeugd- en seniorenleden als tussen prestatieteams en in de zelf uitkomende breedtesport.

De ALV vond plaats in de wedstrijdhal van Sportcentrum Arcus waar met behulp van het personeel alle Covid-19 richtlijnen in acht werden genomen. Het technische- en het vrijwilligersbeleid, de nieuwe kledinglijn en het activiteiten programma passeerden de revue. Allemaal in afwachting op het hete hangijzer wat de financiële situatie heet.

Nadat de bestuursverkiezing had plaatsgevonden en Trivos voor het eerst een vrouwelijk voorzitter heeft, moest er direct gestemd worden over een Covid-19 bijdrage. De juiste vragen werden gesteld door de leden en samen met haar bestuur, inclusief nieuwe secretaris Maartje Glaap, heeft Suzanne op een goede manier gehandeld. De uitkomst resulteert in verdere professionalisering van de vereniging en dit zal alle eerder genoemde leden van de vereniging ten goede komen. Er ligt voor Suzanne een flinke uitdaging, maar samen met haar bestuur en alle leden gaat zij deze vol goede moed aan.

Namens volleybalvereniging Trivos wensen we Suzanne en haar bestuur veel succes toe in deze onzekere tijden.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*