Vanaf 8 september weer inloopspreekuur Jager van der Kamp

Vanaf dinsdag 8 september zullen wij weer wekelijks een inloopspreekuur houden bij onze praktijklocatie in de Arcus (1e verdieping). De tijd waarop het spreekuur zal zijn is gelijk aan vorig seizoen, iedere dinsdag vanaf 19.30 uur.

Op dit spreekuur kan je terecht voor sportmedisch advies, zowel met en zonder klachten. Het spreekuur zal plaatsvinden op onze praktijklocatie in de Arcus (voorheen de dopingruimte achter de lift op de 1e verdieping).

Dus heb je vragen over een opkomende, bestaande of oude blessure kom dan gerust binnen lopen. Er zitten geen kosten verbonden aan het spreekuur.

Graag wel aandacht om bij drukte tijdens het spreekuur je te houden aan de regels van de Arcus.

Jager van der Kamp is een praktijk met veel ervaring op sportmedisch gebied, zowel in de breedte- als in de topsport. Dit jaar zullen we naast de begeleiding van de nationale jeugdselecties volleybal ook het Talent Team van de jongens gaan begeleiden. Wij werken inmiddels samen met 14 verenigingen binnen 9 verschillende sporten. Mocht het spreekuur tijdstip niet uitkomen dan graag even contact of we op een ander moment een afspraak kunnen maken.

Onze praktijk heeft 3 behandellocaties voor fysiotherapie: Wijchen, Nijmegen Lindenholt en Nijmegen centrum. Mocht je voor het herstel van een blessure fysiotherapie nodig hebben dan kan je direct een afspraak maken buiten het spreekuurtijd. Deze kosten lopen dan via de zorgverzekering. Onze praktijk is telefonisch te bereiken via 024-373 56 98 of via Whatsapp op nummer 06 – 57 66 32 66.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*