Trainen gedurende de eerste 2 weken van augustus en schoolvakanties

Zoals eerder gecommuniceerd gebruiken we de maand juli om even uit te rusten. Vanaf augustus gaan we (eindelijk) weer in de zaal trainen! De eerste twee weken is dit nog vrijblijvend en vanaf 17 augustus worden de trainingen officieel weer opgestart.

Vanaf seizoen 2020-2021 wordt er ‘in principe’ niet meer getraind in de schoolvakanties (en de eerste 2 weken van augustus). Voorheen was het altijd onduidelijk of er in de vakantie wel of niet getraind kon worden en daar wordt nu verandering in gebracht.

Wil je als team gedurende de eerste 2 weken van augustus al trainen, dan kan dat. Echter dien je je als team dan wel hiervoor aan te melden. Een seniorenteam kan aangemeld worden door de trainer of door de aanvoerder. Voor jeugdteams geldt dat alleen de trainer dit team kan aanmelden, dit omdat Trivos wil dat de trainer bij de training aanwezig is. De trainingstijden blijven hetzelfde zoals aangegeven in het trainingsschema.

Aanmelden trainen in gedurende de eerste twee weken van augustus en in schoolvakanties:

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷

Ook Sportcentrum Arcus en Trivos hebben maatregelen genomen om te voldoen aan de protocollen van het RIVM en richtlijnen van NOC*NSF en Nevobo. Laten we er samen voor zorgen dat we ons hier aan houden.

Graag extra aandacht dat het niet de bedoeling is dat je als team tijdens een training of wedstijd gaat juichen of yellen. Bedenk met je teamgenoten een ludieke coronaproof oplossing om toch het teamgevoel te behouden.

Wij wensen alle teams veel volleybalplezier toe!